Contactgegevens

banden-giga.nl is een internetdienst van Giga GmbH, Hamburg, Duitsland.

Als u vragen heeft over uw bandenaankoop, bandenmontage, technische problemen, productproblemen of informatie over het bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Hieronder vindt u een overzicht van onze hulpgebieden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Vragen over het kopen van banden en ons aanbod

Status van uw bestelling

Problemen met uw bestelling

Bandenmontage / Montagepartners

Antwoord niet gevonden? – Wij kijken uit naar uw bericht

Hebben we u nog niet geholpen? U kunt ons ook telefonisch bereiken.

Informatie over klachtenprocedures

De EU heeft een online portaal opgezet om ontevreden klanten te helpen. Als u een klacht heeft over goederen of diensten die u via internet bij ons hebt gekocht, vindt u een neutrale geschillenbeslechtingsdienst op http://ec.europa.eu/consumers/odr om een buitengerechtelijke regeling te treffen. Let op dat er momenteel (vanaf 01.02.2017) geen instanties voor geschillenbeslechting zijn voor sommige industrieën en in sommige landen. Daarom is het mogelijk dat u als consument deze portal niet kunt gebruiken om geschillen met ons in deze landen op te lossen.

Meer informatie is te vinden op het online portaal van de EU. We zijn niet verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een bemiddelingsinstantie voor consumenten. We zijn echter in principe bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Ons adres:

Giga GmbH
Flughafenstrasse 52a, Airport Center (Haus C)
22335 Hamburg
Duitsland
Telefoon: 0208082204 (maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur)


Directeuren:  Kai Dopmann 
Hoofdkantoor: Hamburg, Germany
Registratienummer: Hamburg HRB 136143
BTW-nummer: NL812332246B01

Naam van de bank: Deutsche Bank Hannover,IBAN: DE83 2507 0070 0035 2922 00,BIC/Swift: DEUTDE2HXXX

Stuur alstublieft geen banden naar dit adres. Helaas kunnen we ze hier niet accepteren. Bel ons of gebruik ons contactformulier.