We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.

Leverings- en betalingsvoorwaarden @ banden-giga.nl

Levering en betalingsvoorwaarden

www.banden-giga.nl is een internetservice die u aangeboden wordt door Giga GmbH Hamburg, Duitsland.

Informatie over het bedrijf kunt u vinden op www.banden-giga.nl.

Wij maken het leven gemakkelijk voor u en leveren waar u maar wilt binnen ons bezorggebied. Dit geldt uitsluitend voor banden-giga.nl in Nederland. Bespaar tijd en geld. We kunnen de banden bij u op de stoep afleveren. Als u daarentegen een garage wilt, die uw banden er voor u omzet? Wij bieden een scala aan garages bij u in de buurt die dit graag voor u doen voor vastgestelde prijzen. 
Onze gemiddelde levertijd in Nederland is 2 tot 5 werkdagen. 83% van onze leveringen geschiedt binnen 3 werkdagen, 99% van onze leveringen vond plaats binnen een week. Voor complete wielen bedraagt de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen.

U heeft keuze uit 2 afleveralternatieven:

 1. De banden worden rechtstreeks op uw woonadres afgeleverd. De aflevering vindt plaats op het adres waar de bestelling vandaan komt. U kunt vervolgens de band zelf monteren of meenemen naar een garage van uw keus, die de banden voor u monteert.
 2. De banden worden afgeleverd bij een door u gekozen garage bij u in de buurt. U selecteert hiervoor van onze site een garage. Hiermee heeft Giga GmbH afspraken gemaakt. Hierdoor staan de kosten voor montage vast en betaalt u niet teveel. 
  De banden worden bij de garage afgeleverd en u ontvangt hiervan bericht per e-mail. 
  Telefonisch kunt u dan een afspraak voor montage maken met de betreffende garage. De (vastgestelde) montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons.
Mocht u nog vragen hebben over onze leveringsvoorwaarden, kijk dan naar onze uitgebreide leveringsvoorwaarden of neem gerust contact met ons op.

Tel: 0208 90 36 97
E-mail: autobanden@delti.com
Als u één enkele autoband bestelt wordt er 4 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Motorfietsbanden leveren wij per stuk zonder verzendkosten. 
Wanneer de levering op een eiland plaats moet vinden dient u rekening te houden met 9,49 EUR per autoband eilandentoeslag.

Betalingsmogelijkheden:

U kunt uit de volgende betalingsmogelijkheden een keuze maken:

Bankoverschrijving, Creditkaart en PayPal
 1. Met creditkaart*. Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners. Voer uw kaartnummer in. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden incasseren wij het orderbedrag. Als u uit veiligheidsoverwegingen uw creditkaartnummer niet via internet naar ons toe wilt sturen, kunt u ons het nummer faxen of doorbellen.
 2. Door overmaking via de bank . Maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direct na ontvangst van de betaling afleveren.
 3. Door overmaking via de bank . Maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direct na ontvangst van de betaling afleveren.
 4. Betaal makelijk en veilig via Paypal op paypal-giga@delti.com.
   

Mocht u vragen over welke manier van betalen dan ook hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons adres is:

Giga GmbH
Airport Center (Haus C)
Flughafenstrasse 52a
D - 22335 Hamburg

Tel: 0208 90 36 97 
E-mail: autobanden@delti.com

Wilt u alstublieft geen banden naar dit adres terugsturen? Op dit adres kunnen we geen bandenleveranties accepteren, aangezien er geen opslagruimte aanwezig is. Mocht u over een levering niet tevreden zijn, kunt u ons bellen of een mailtje sturen op autobanden@delti.com. We komen dan langs om de banden op te halen.

*Wij wijzen u erop dat wij bij deze betalingswijzen informatie inwinnen bij Experian, een kredietbeoordeelaar.

Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.